چهارشنبه , ۱۵ آذر ۱۴۰۲
خانه / اخبار / پروژه مدیریت دانش در شرکت سفیر آبی آرام

پروژه مدیریت دانش در شرکت سفیر آبی آرام

مرکز تماس

شرکت سفیر آبی‏ آرام در سال ۱۳۸۹ به­ عنوان مرکز پاسخگویی مشاع به ثبت رسید. این شرکت در حال حاضر با حدود ۴۰۰ نفر در دو بخش صف و ستاد در پارک فناوری پردیس مشغول به کار می‌باشد. سفیر آبی آرام در صنعت مرکز تماس و مرکز ارتباط در حال ارائه خدمات پاسخگویی بیست و چهار ساعته در هفت روز هفته (۲۴×۷) به مشتریان بزرگ و کوچک فعال در صنایع مختلف کشور از جمله بیمه رازی، اتاق بازرگانی تهران، سازمان بیمه سلامت، همراه کارت، هواوی، بانک‌ آینده، مهاد صنعت و … می‌باشد.

پروژه مدیریت دانش از سال گذشته در شرکت سفیر آبی آرام شروع شده است. این پروژه در سه لایه کارشناسی، سرپرستی و مدیریتی تعریف شده بود که پس از اجرای موفق فاز اول پروژه در لایه کارشناسی، هم اکنون کارشناسان پاسخگو قادرند متناسب با درخواست مشتری، اطلاعات مورد نیازشان را با اتصال به درختواره و ماتریس دانش جست و جو و بازیابی کنند.

مدیریت دانش در لایه سرپرستی

فاز دوم پروژه مدیریت دانش در لایه سرپرستی در روز یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۹ آغاز گردید. در همین رابطه اولین جلسه پروژه به منظور ایجاد درکی کلی از پروژه با حضور سرپرستان ارشد و سرپرستان عملیات برگزار شد. هدف از این فاز اتصال سرپرستان پروژه های مختلف به هم برای حل مسائل مشترک، تسهیم و توسعه مهارت های سرپرستی و انتشار به روش ها و روندهای نوظهور در صنعت مرکز تماس و مرکز ارتباط با یکدیگر است.

مرکز تماس

آیا تجربه و یادگیری یک پروژه به یادگیری سازمانی تبدیل شد و بهبود را در سراسر شرکت ایجاد کرد؟

بدین منظور یک انجمن مشترک با عضویت سرپرستان ارشد و عملیات تشکیل شده است. هدف اصلی این پروژه طراحی و اجرای سیستم تبادل دانش بین سرپرستان پروژه ها و یادگیری بین پروژه ای است.

مرکز تماس

به عنوان مثال سرپرست مرکز تماس بیمه رازی مطلع می‌شود یا جستجو می کند که در پروژه A و C درس‌ها و دانش های جدیدی در موضوعاتِ تماس خروجی و تضمین کیفی تماس ها برای او وجود دارد.

طراحی و اجرای تکنیک ها و رویکردهای مناسب

برای یادگیری بین پروژه ای و طراحی سیستمی برای تبادل دانش بین پروژه ها (Knowledge Exchange) به طور ترکیبی از تکنیک ها و رویکردهای زیر استفاده خواهد شد:

  • گراف دانش
  • داستان سرایی
  • پرسش و پاسخ
  • انجمن ها
  • تک گذاری، سازماندهی و جستجوی دانش
  • مدیریت محتوا
  • مدیریت درس آموخته ها

همچنین ببینید

مدیریت دانش گروه عظام

آغاز طرح اقدامات ۶ ماهه مدیریت دانش در شرکت فرآوری و ساخت

پس از اجرای موفق کارگاه شبیه سازی پیاده سازی مدیریت دانش در پاییز ۱۴۰۰، طرح اقدامات کوتاه مدت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *