کارخانه دانژه آریا
شرکت دانژه آریا با هدف تولید انواع ماء الشعیر بدون الکل در سال ۱۳۸۳ تاسیس گردید. این شرکت با استفاده از جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا با شرکت آلمانی ایزاهوبر Esau&Huber به توافق رسید، لذا با استفاده از دستگاه های آلمانی کلیه فرآیند تولید مالت ( دانه جو جوانه زده) تا تهیه ماء الشعیر را به صورت تمام اتوماتیک انجام می دهد.
مدیریت دانش و ایزو ۹۰۰۱
شرکت دانژه آریا با برند معروف هوفنبرگ در راستای انطباق با بند دانش سازمانی ایزو ۹۰۰۱ ویرایش ۲۰۱۵، کارگاه ای با عنوان یادگیری مدیریت دانش سازمانی مبتنی بر ایزو ۹۰۰۱ ویرایش جدید با حضور مدیران و افراد اصلی شرکت برگزار نمود. مدیریت دانش و مدیریت کیفیت از این جنبه که از ارتقای عملکرد شرکت ها پشتیبانی می کنند، یه یکدیگر مرتبط هستند و واضح است که متصل کردن مدیریت دانش با مدیریت کیفیت می تواند موجب ایجاد هم افزایی شود.