سازمان های زیادی در کشور تاکنون مدیریت دانش اجرا کرده اند یا هم اکنون مشغول پیادهسازی مدیریت دانش هستند در حالیکه بیشتر آنها نتیجه مطلوبی از کار خود نگرفته اند یا به عبارتی بسیار نادرند سازمانهایی که مدیریت دانش آنها موتور موفقیتشان شده باشد. سازمانهای زیادی را میتوان نام برد که در سالیان گذشته، پروژهای برای پیاده سازی مدیریت دانش تعریف کردهاند اما الان هیچ اثری از مدیریت دانش در سازمانشان نیست. این بدان معناست که پیاده سازی مدیریت دانش در کشور دارای نرخ شکست بالایی است. دلایل این ناکامیها و عدم موفقیتها در اجرای مدیریت دانش چیست؟
- نبود تفکر راداری و سیستماتیک در اجرای مدیریت دانش
- نگاه پروژهای و مُوقتی به مدیریت دانش
- بُرونسپاری اجرای مدیریت دانش
- تکیه صرف بر راهحلهای نرمافزاری
- برخورد کوتاهمدت با فرهنگ
- نبود نگاه مسئله محور در استقرار مدیریت دانش
چارچوبِ گام به گامی که در اینجا آورده شده، تمامی برداشتهای اشتباه و کلیشهای را کنار میزند و کل مسیری که برای موفقیت در پیاده سازی مدیریت دانش به آن احتیاج دارید را در اختیار شما میگذارد این چارچوب، بسیار شبیه به تعدادی از متدولوژیها و چارچوب های معتبر جهانی، به ویژه چارچوب سازمان بهره وری آسیا، چارچوب پیاده سازی مدیریت دانش در راستای تعالی سازمانی و چارچوب مرکز کیفیت و بهره وری آمریکا است. برای تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید.
ویژگی های شرکت های ایرانی سبب می شود این چارچوب همراه با لحاظ نمودن مواردی باشد که باید با توجه به این ویژگی ها و خصوصیات مدنظر قرار بگیرد. بدین ترتیب تیم ما با بیش از ۱۲ سال سابقه در حوزه مدیریت دانش دارای چارچوبی استاندارد است که با دارا بودن خصوصیات متمایز و توجه به مقتضیات شرکت های کشور، دستیابی به شرایط مطلوب و مستمر در مدیریت دانش را ممکن می سازد.
برای اطلاعات بیشتر درباره رویکرد پیاده سازی ما با ما تماس بگیرید.